tiistai 13. syyskuuta 2011

Hermojen kiristystä


kuva by Hexu
 Unohdin eilen kirjoittaa, että testasin sunnuntaina turvakengät ratsastaessakin!
Ostin siis työkaveriltani Hexulta Sievin Jalkineen turvakengät. Kävin tehtaalla viime viikolla moikkaamassa pikaisesti työkavereitani ja sain kengät samalla mukaan. Ne on nyt testattu tallihommissa, hevosia taluttaessa ja ratsastaessa - toimii!! Hyvät on kengät ja just sellaiset mukavat, et ne saa suit sait äkkiä jalkaan ;O))
Ja turvalliset, hih ;D

Tänään ei satanutkaan koko päivää, niinkuin luultiin - sade alkoi vasta iltapäivällä. Pitänee ottaa hevoset aiemmin sisälle illalla, ettei tarvi värjötellä tuolla sateessa... Pitänee huomiseks miettiä jo sadeloimet valmiiksi hevosille, kun näyttäisi satavan koko päivän.

Päivällä, kun Nelli meni unille, luulin lähteväni siivoamaan karsinat ja siirtämään kanit viimein leikkimökistä takaisin talliin. No kerkesin käydä kottikärryt tyhjäämässä navetalla ja ottaa kaksi talikollista. Niin ja näyttää isännälle karsinoista pari noussutta kiveä. Sitten heräs pikkuneiti. Great.
Rupeaa pikkuhiljaa ärsyttämään tämä touhu.. Nellillä vissiin nuha häirinnyt, kun ei tahdo tuntiakaan nukkua päivällä. Sitten kun on hommia, jotka on pakko tehdä Nellin nukkuessa, ei onnistu muuten. Eli suomeks sanottuna, hommat vaan kasaantuu ja kasaantuu.. Ei puhettakaan, että meillä olis mitään mattoja pesty kesällä. Onneks viime kesänä pesin, jos tuon yhden veis sitten vaikka pesulaan.
Sauna ja pesuhuone pitäis pestä, sekin vaan venyy ja venyy..
Ne kanit olis kiva jo siirtää talliin, kun leikkimökissä on niin järkyttävän ahdasta, että ruokkiminen ja häkkien siivous on yhtä tuskaa.
Ja nyt pitäis muistaa vielä ne karsinatkin siivota, koko kesän kun on saanut olla ilman sitä hommaa :P Mutta jos Nelli on mukana rattaissa, se ei jaksa paria minuuttia kauempaa. Eli jos on pakko siivota niin, että Nelli on mukana, niin siivoa siinä sitten, kun toinen raivoaa ja itkee rattaissa - ihanan rentouttavaa ;D

Jos mä joskus haluan lisää lapsia, niin muistuttakaa mua, kuin tuskaa tämä on, kun lapsenvahtiapua ei ole.

Tänään oltiin muskarissa, kolmatta kertaa. Nyt pikkuneitikin pääsi vähän enemmän jo jyvälle, selvästi laulut viihdytti ja melkein jaksoi olla koko ajan siinä meidän kanssa, eikä pelkästään kontannut ympäri huonetta xD
Huomenna oliskin sitten neuvolassa painokontrolli.. :P

Lauantaina pitäis sitten lähteä hakemaan koiravauvaa! 500 km edessä auton kanssa, mitähän evästä sitä ottais mukaan?! *Batteryn lisäksi ;D * Ai niin, pitäisi se kaniboxi hakea varastosta ja pestä vielä :D
Niin ja meille tuleva pentu on nyt varmistunut, se on nimeltään Rapid Master's I'm Breeze of Hope =)

Niin joo, isäntä kaivo ne kivet sieltä karsinoista pois ja haki hiekkaa ja peitti ne kuopat.
Ennen Salkkareita kävin siivoamassa karsinat, oli kiva kun ne kivet ei ollu siellä edessä enää =) Laitoin vielä vedet ja heinät valmiiksi ja hain kivennäis-, kaura- ja Pellavaisastiat talliin.

Illalla hepat pääsi "jo" puoli yhdeksältä sisälle, jalkapesun kautta. Luulin, että ne olis kuivatusloimien tarpeessa, mutta olin väärässä. Hoidin ne karsinoihinsa ja annoin iltaruoat.

3 kommenttia:

  1. Ompas mukava että kengät on hyvät, kivat ja turvalliset. Itellä tais olla sillon kenkiä ostaessa selvät sävelet sille että kenkien pitää mennä jalkaan HELPOSTI, mutta ehkä myös hiukan turvata. Eipä tosiaan tarvetta ollut niille sitten, varpaani ovat tottuneet näköjään jo kolhuihin jne.. *koputtaa puuta*. Tänään oli puhetta siitä että minkälaisten kenkien pitää olla ja "naisellisuuteni pääsi taas valloilleen" nimittäin lipsautin suustani että koko kesän olen pitänyt kumisaappaita tai sitten reinoja.. ;) hih*

    Siisti koira tulos teil. :) Tutkin vähän tarkemmin joku päivä.

    Jos yhtään helpottaa, täälläkään ei riitä aika tekemiseen vaikkei lapsia olekkaan... (vähän eriasia muttaah)

    Btw, sä unohdit ne kuvat siitä eteisestä?!:)

    VastaaPoista
  2. Voi että kun asuttais samalla paikkakunnalla niin musta ois sulle niin paljon apua! Nyt ainakin kun päivät on tyhjää täynnä.

    VastaaPoista
  3. Mun pitäis itellekki ostaa uuden tallikengät, vanhat on jo nii kuluneet että huh huh.. Eikä niisä oo turvakärkeä..
    Jokos oot pennulle nimen keksiny? :)

    Sain päivitettyä heppojenkin blogin! :D

    VastaaPoista