keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Luukku 14: Syysmyrsky

Vettä sataa, räntää sataa, tuulee, tuulee, tuulee. Rupee oleen aika peruskeli. Mutta haloo, 10 päivää ennen Jouluakin vielä?! Plääh :P

Pikkuneiti kävi tänään viimein 1½-vuotisneuvolassa. Oli hyvin reipas neiti ja kaikki meni hyvin =)
Ja siellä oli sellainen ihanuus kuin nukenvaunut!! Hello Kittyä vieläpä ;D Meinas lähteä mukaan, Nelli vaan kiskoi niitä ulko-ovea kohti, kun sanoin että lähdetään xD Olisipa hyvä pukinlistan lisä - mutta noi maksaa 65 euroa O.o Huh huh.



Neuvolassa oli myös Schleich-lehmä, oli aika kiva pikkusen mielestä :D Itseasiassa Kokkolassa jo katsottiin sellaista ja meinattiin ostaa, mut tuumattiin, et katellaan joku isompi ja pehmeämpi! Mutta näytti kelpaavan, josko katsois pukinkonttiin pari Schleichiä: lehmän, hevosen ja vaikka viel koiran?!



Neuvolan takia meillä jäi välipala väliin, joten käytiin sen jälkeen sitten paikallisessa kahvila-/kioskiyhdistelmässä syömässä torttua :D Pikkuneiti oli suhteellisen tyytyväisen oloinen ;D Ja hurmas hymyllään paikan omistajan ja saatiin siitä hyvästä parit heijastimet :P

Lunta on onneks vielä jäljellä, mutta ei se kyl tätä menoa enää kauan pysy :S

Navetalla odotetaan, kumpi ehtii poikia ensin, äiti vai tytär?! Tyttären laskettu aika meni jo ja äitin on ylihuomenna, mutta molemmilla rupeaa utare olemaan sitä luokkaa (tyttärellä muitakin "oireita"), että lähellä ollaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti