torstai 22. joulukuuta 2011

Luukku 22: pupupoika Horatio

Horatio on tuo takana oleva pikkuHitleri ;D

Herra Horatio on lauman neljäs ja näin ollen "viimeinen" kani. Eli tällä neljällä mennään, enempää pupuja en kiitos tarvi ;O))



Horatio on Adan ja Diman rakkauslapsi. Mun ei ollut tarkoitus jättää itelle yhtään poikasta, mutta kun tuli niin kivan värinen ;O)) Kattokaa nyt vaikka noita pentukuvia, eiks oo sulonen pikkuHitleri ;D
Horatiosta olis tavallaan pitäny tulla Harry Potter, mut sit se lähti sellaisesta leikinlaskusta isännän kans, ku CSIn Horatiohan on niin kova jätkä, niin sit tästä pupustakin tuli Horatio :P



Horatio on siis syntynyt 27.7.2010 Samassa pentueessa on neljä pentua yhteensä. Terhillä on Hefaistion eli Elmeri, Hedwig meni Haapajärven kautta Reisjärvelle (muistaakseni) ja Hermione on Savonlinnassa.


1.10.2011

Horatio ei ole vielä päässyt yhteenkään näyttelyyn, toivottavasti vielä jonain päivänä! Tatuointikin sillä on, kuten kaikilla kaneillani =)
Luonteeltaan se on vähän säikky, mutta kuitenkin kiltti. Varmasti johtuu siitä, että kun se syntyi, meidän Nelli oli 2 kk vanha - eli Horatiota ei vaan ole käsitelty tarpeeksi paljon pienempänä.



minä ja Horatio 19.8.2010
Nadja kurkkii takaa ;D

3 kommenttia:

  1. Arvaa minkä nimen meidän koira saa... Adolf. :D

    VastaaPoista
  2. Mulle tulee heti Adolfista mieleen musta saksanpaimenkoira!!
    Joko teillä on koira-asioita suunniteltu pidemmälle, rotua, ajankohtaa yms?

    VastaaPoista
  3. ÄÄÄKKSS! Miten ihania pupuja <3

    Hyvää Joulua :)

    VastaaPoista