perjantai 20. huhtikuuta 2012

Arpaonnea ja hankintoja

Ette usko! Mulla kävi jo toiseen otteeseen arpaonni blogiarvonnassa!!
Voitin joskus aiemmin Taipaleen tilan arvonnassa sellaisen lapsiaiheisen palkinnon, jossa oli sammakko-pesukintas, pienelle lapselle tossut ja kylpylelu-sammakko!
Nyt voitin Leidit Ratsailla-blogista sellaisen omenanmakuisen nuolukiven telineellä!! Ihan loistava palkinto! Se on tallissa hevosten välissä kaltereissa niin, et molemmat pääsee nuoleen sitä xD Ja tallissa tuoksuu niiiiiiiin omenalle!! Pitänee kyllä hommata toinenkin, viimeistään sit tallirempan jälkeen, niin saa molemmille omansa ;D

Samalla ostin tuolta blogin kirjoittajalta kuolaimettomat suitset, saatiin samaan pakettiin kuin tuo arvontavoitto! Ne on alunperin Hööksistä ostettu, Claridge House-merkkiset. En oo vielä päässyt testaamaan niitä, mutta pitää kyllä yrittää pian =)

Ainakin Terhi muistaa, kun himoitsin sitä Horzen Teresa-takkia?! Sen normihinta oli 88 euroa, mutta kun sen sai 35,20 eurolla, niin pakkohan se oli ostaa! Samalla tilasin Iitalle kuljetusboxiin peitteen, sillä sai sitten postituskulutkin pois!!

Eilen kävin moikkaamassa uutta heppaani ;D Tai lähinnä syy, miks lähdin käymään, oli trailerin lampun lasi, kävin hakemassa ja sattui olemaan oikeanlainenkin vielä =) Samalla otettiin sit hevoset talliin ja vähän aikaa tuijottelin heppaa ;D

Tässäpä lävähtikin nyt sitten kaks paljastusta, se asuu tällä hetkellä noin 30 km:n päässä ja seuraava hankinta (vaaleanpunainen Harry's Horse riimu + naru), mikä oli ihan pakko tehdä tänään Kärkkäisellä, paljastaa ehkä sit myös sukupuolen ;O))  Kassalla tuli sit perinteinen selitys: no kun tää oli alennuksessa ;D

Iitakin oli mukana autoilemassa, kuten oli myös eilenkin mun kyydillä! Hyvin se matkustaa ja kasvattaa vähän sinniä, kun ei välttämättä pääsekään aina heti autosta pois kun pysähdytään!

Kävin Mustissa ja Mirrissä ilmoittamassa tutun koiran mätsäriin (kun hän asuu Kuopiossa eikä olisi päässyt muuten mukaan) ja sorruin samalla ilmoittaan sitte Iitankin :P Mätsäri on kahden viikon päästä sunnuntaina.

Niin ja aamulla oli kengitys! Tai Thalikin kengitys ja Papun vuolu! Molemmat käyttäyty tosi hyvin =) Thalikille laitettiin vielä hokit alle, eteen heitettiin vanhat kiintohokkikengät ja takana on normaalit hokkikengät, että saa sitten ruuvata hokit irti, kun talvi loppuu ;D

Viikko sitten kävin katsomassa koulukisoja Ylivieskassa. Keli oli ihan kauhea, mutta eipä se maneesissa tuntunut ;D Yritin jotain kuviakin näpsiä, eka kerta tuolla kameralla maneesissa! Paljon on vielä harjoiteltavaa, kuvat näkee TÄÄLTÄ!

Loppuun vielä pari kuvaa hevosista, eilen oli piiiiitkästä aikaa aurinkoinen päivä!! Papulla on tuo puolikoppa, ettei se jyrsi Thalikin loimia. Monta loimituspäivää ollut peräkkäin, ja oli tulossa, niin en viitsinyt yhden päivän takia ottaa koppaa pois. Ja kuten kuvasta näkyy, niin kyllä se koppa on tarpeen, ettei Papu syö mamman Haliponi-murua ;D




Onni on karvaiset jalat - sekä keväällä että syksyllä xD

17 kommenttia:

  1. Haha, tottakai sun piti ostaa neidille uus, oma riimu & naru :D Toivottavasti ne Iitan mätsärit menee hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tottakai! Oota ku näät mun riimupostauksen, niin toteat, että oishan tuolla varastossakin ollut xD

      Toivotaan joo, pitäs kai vähän treenatakin?!

      Poista
    2. No tottakai!
      Siellä olis ollut myös ihana salmiakkinaru, jossa oli vaaleanpunaista ja jotain toista vaaleaa väriä, mut en viitsinyt ottaa sitäkin, kun isäntä oli mukana xD Ens kerralla sitten ;O))

      Poista
  2. Miten musta tuntuu että teille tulee joku nätti ponitamma...? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten Outilla on vaan kiero huumori... ;)
      No ei, kerrrooooo jo jotain! :D

      Poista
    2. Heh, joo sellanen iso ja vanha kyntöruuna ;D
      Pitää miettiä jotain soppelia pikkupaljastusta ;D

      Poista
  3. Koska Papun on tarkoitus lähteä ja tamman tulla? :) Onnee mätsäreihin! Millon ne on? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papun pitäisi muuttaa viikon päästä lauantaina!
      Ja uus heppa tulee ehkäpä jo samana päivänä sitten!
      Iitan mätsäri on 6.5. On tosi monta muutakin mätsäriä tulossa, että jos vain päästään, niin toukokuussa saattaa olla pari muutakin :D

      Poista
  4. Varmasti uusi neiti kantaa ylväästi tuollaista ihanaa riimua! ;)

    Kaikenlaista oot hankkinut, niin tein minäkin. Tosin mukaan lähti vain v.punainen paksuhko satulahuopa fullina, tulee sitten sekä Noisulle että uudelle käyttöön. Iso läjä on uusia huopia, kuulemma niitä alkaa olemaan liikaa! Miten niitä voi muka olla liikaa?! :) Lisäksi Urkille on tulossa vuoreton sadeloimi.

    Totesin myös kaupungissa käydessä, että siellä pitäisi kyllä asioida useammin. On niin paljon enemmän valikoimaa ja minusta tuntui ihan siltä, että olisi hinnatkin ollut ihan erilaiset mitä täällä maaseudun Agrissa. :D Ainakin ne huovat alle 16e kpl,niin ois tehnyt mieli ostaa joka väriä yksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että kelpaa ;D

      Mä unohdinkin laittaa kuvan meidän ihanasta, uudesta fleeceloimihankinnasta! Tai käytettynä sen ostin, mut se on ihana!!

      Ja mitään ei voi olla liikaa, ei loimia, ei huopia, ei riimuja xD

      Poista
  5. Onnea uudesta hevosesta! :)

    Tämä kevät on ollut kyllä niin hankala just myös hevosten kengityksien suhteen. Kun ei oo oikein tienny, mitä sinne alle laittaa. Meillä on kaikki ollut jo pari viikkoa kesäkengässä, eikä sen suhteen tämä jatkuva takatalvi oikein oo ollu hyvä asia. Tosin vaikka lunta sataakin, niin maa on ihan sula ja hyvinhän ne kesäkengässäkin nyt nuihin meidän rapakkotarhoihin vuohisia myöten uppoaa... Huoh. Tämä aika on nyt sitten sitä jatkuvaa jalkojen pesemistä - vaikkei noilla nyt ihan Papun jalkakarvoja olekaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =)

      No joo meilläki laitettiin nuo talvikengät ja kyllä mä taidan ruuvata takaa hokit pois, ku uus heppa tulee - myös siltä. Ihan varmuuden vuoks!

      Joo, kyllä sitä pesua joutuu harrastaa, karvoista huolimatta!

      Poista
  6. Mä kanssa haaveilin noista makunuolukivistä, mutta Jackille totesin, että sen ei tarvitse saada yhtään enempää sokereita. :D Nyt oli vissiin Likit:ltä tullut sellainen sokeriton versio eli sellainen Jackille. ;)
    Muistan kyllä tuon himoisemasi takin, taisipa Jennilläkin olla samanlainen. ;)
    Hyvä, että on Papulle tuollainen koppa, joka pitää nuoren miehen hampaat kurissa. :D
    Tsemppiä mätsäriin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa miten sille kivelle kävi!! Kun se oli ekan yön Thalikin puolella ja kun Papu sitä niin hirveästi himoitsi, niin laitoin sen sinne kaltereiden väliin! No ilmeisesti sit Papu oli urakoinut ja kiveä ei enää aamulla ollut xD Ainakin siitä päätellen, et kumpi oli vähemmän innokas aamuheiniä syömään ja kummalla oli ollut enemmän jano ;D

      Niin olihan siel Horzella kyllä se 189 euroa maksanut takkikin, mut tuo saa luvan kelvata ;D

      Papu on tonkin kopan halkaissut, et pitänee lahjoittaa se sitten jollekin tai nakata roskiin :P Hyvin sen kans kyllä pystyy juomaan ja syömään =)

      Poista
  7. Tuleekohan teille sitten joku vähemmän tupsujalkainen yksilö. :D Mä oon ihan pulas meidän tupsujalan kanssa kun sanotaan ettei saisi liian usein pestä ja ei saisi kuivata froteella, mutta ei kai nyt mutavellikeleillä voi pesemättäkään olla. Puuh. Tahvo on sitten saanut prinsessakohtelua ja prinssin jalat kuivataan keittiöpyyhkeisiin. Vain parasta puuvillaa sen olla pitää. :D
    Tahvo prinsessa on vetänyt jostain herneet nenään ja se näyttää niin hapanta naamaa kaikille. Meinasi potkaista meidän kengittäjääkin tänään. Tehtiin sitten kengityksen jälkeen hieman maastakäsinjuttuja, jos vaikka löytyisi kuri ja järjestys.
    Nyt menen tästähöpisemästä ja odottelen, että viikko vierähtäisi ja nähtäisi millainen nelijalkainen sieltä on tulossa.:)

    VastaaPoista
  8. Hei en tiiä onko blogisi vielä kuinka aktiivinen, mutta miten noi kuolaimettomat suitset toimi? Kuulin joltain että ne hirttää kiinni ja poskihihnat lähtee liikkeelle ohjia kiristäessä... Ostin itse kyseiset suitset tulevaisuutta varten ja sähähdin vähän kun kuulin etteivät olleetkaan niin mainiot ostokset. Mutta sinä olet kokeillut, voit varmaan kertoa millaiset olivat? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin vähän ehtinyt noilla menemään, etten kyllä osaa sanoa, onko ne hyvät vai ei! Mutta musta tuntuis, ettei nuo hirttäis kiinni? Ei pitäisi ainakaan onnistua siinä! Ainakin sen vähän, mitä oon käyttänyt, niin pysyi paikallaan. Meillä ainoa ongelma on ollut vain hevosen ylipirteä olemus, pitäisi päästä kentälle tai maneesiin kokeilemaan kunnolla noita ;D Ei oikein maasto ole sovelias testipaikka näemmä ;O)

      Poista